06 20 505 7750

Jármű üvegek


1. Szélvédő javítás

Az első szélvédőknél többféle repedést különböztetünk meg.
A kagylós törés a leggyakoribb, kör alakú szélekkel a középpontban tisztán kivehető az ütközés helye apró luk formájában ez a sérülés kevésbé veszélyes a repedések kialakulásában, de a leggyorsabban tud elszennyeződni.
A kombinált törésnél a kagylóig tartanak a repedések végei ez a sérülés nehezebben reped el , de van amikor a javítás nem olyan látványos a túl nyitott sérülés végett.
A félhold alakú szilánkos törés ,amely egy félkagylós sérülésbol és általában kettő vagy több ellentétes irányú egyenes 0,5-1,00 cm közötti repedésből áll .
A kavicsfelverődések a sérülés mértékétől függően mindenképpen veszélyesek a repedések kialakulása szempontjából.
Tapasztalataink alapján a szélvédőüveg mindenféleképpen el fog repedni a karosszéria mozgásától és a hőmérsékletváltozások következtében, azt azonban nem lehet biztonsággal megmondani, hogy két hét múlva vagy két év elteltével fog elrepedni az üveg, ha viszont a sérülést mielőbb megjavítjuk biztos ,hogy nem fog elrepedni.
A javítás idő tartama legfeljebb egy órát vesz igénybe ezért mielőbb le kell ragasztani (celluxal) a száraz üveget, mert ha vizes a javítandó felület úgy az nem javítható !

Árak:

  • kavicsfelverődés javítás: 3500Ft/db
  • repedés: 400Ft/cm
  • fúrás: 3000Ft/db


2. Fényszóróüveg javítás

A régebbi típusú autóknál a ködfényszórón kívül még a fényszóróüveg is üvegből készült. Ha megsérült a lámpaüveg érdemes mielőbb megjavíttatni, mert a kiesett üvegdarab szélei a rázkódás következtében letöredeznek és ezáltal a javítás nem lesz tökéletes.
Egyes típusoknál az üveget lelehet venni a testről így tökéletesebb a javítás.
Ha nem javíthatjuk meg a sérülést akkor a lámpaüveg párásodni fog, így a fényerejéből is veszít illetve a foncsorozása idővel elszürkül.

Árak:

  • fényszóróüveg javítás: 6000Ft/db


3. Üvegpolírozás

Kiszállási díj Bp-en belül:3000 Ft
Kiszállási díj Bp környéke:5000 Ft

Kirakat üvegpolírozás árak:
Négyzetméterenként:18000+ÁFA
Javítás ára függ a karcolás mélységétől!
Gépjármű oldalüveg polírozás árak:
8000-20000 Ft között van