06 20 505 7750

Fóliázás


1. Autóüveg fóliázás

Az ablakfóliázás persze nem csupán esztétikai előnyökkel jár. Jó, ha tudjuk, a minőségi autófólia rendkívül jó hatásfokkal szűri a káros UV-sugarakat, nyáron lényegesen csökkenti az autó utasterének hőmérsékletét. Az autófólia megakadályozza, hogy bárki fürkész és rossz szándékú pillantásokat vessen kocsink belsejébe, mert az autófóliázás hasznos lehet a vagyonvédelemmel kapcsolatban is, de megoldás lehet az autófóliázás akkor is ha autónk belsejét intim szféraként is szeretnénk használni – emellett pedig a jól elkészített autófóliázás védelmet nyújt az üvegszilánkok okozta sérülésekkel szemben, ha bármilyen okból betörne az ablakunk.

2. Épületfóliázás

Az épületfóliázás lényegében azonos előnyökkel kecsegtet, mint az autók esetében az autófóliázás. A manapság előszeretettel alkalmazott nagy ablakfelületek – s a globális felmelegedés jól érezhető erősödése – egyre inkább nélkülözhetetlenné teszi az üvegek fóliázását, hiszen csak kevesen szeretnek nyaranta üvegházban főni. Természetesen itt is meg kell említenünk a kellemetlen, egészségre is ártalmas UV-sugárzás szűrését, amire az általunk alkalmazott prémium minőségű épületfóliák kiválóan alkalmasak.

A hatékonyabb hő védő hatás elérésére a kültéri üvegfóliák telepítése ajánlott. Ezek az anyagok a speciális szerkezetüknek köszönhetően a külső üvegfelületre kerülnek felragasztásra,így a napenergia jelentős része közvetlenül a légkörbe verődik vissza. Hatásfokuk rendkívüli, élettartamuk viszont rövidebb a beltéri fóliákkal szemben.

Biztonsági fóliáink alkalmasak arra , hogy késleltető betörésvédelmet biztosítsanak lakásunknak, házunknak. Már alapkivitelű anyagaink is alkalmasak rá, hogy megakadályozzák az üveg szilánkokra törését, így – például egy iskola esetén – igazán biztonságossá teszi a környezetet: a vastagabb biztonsági fóliák pedig akár ismételt, komoly erejű ütéseknek is könnyedén ellenállnak, gyakorlatilag lehetetlenné teszik az ablakon át történő behatolást.